GODASTE BRUNCHEN!!

Jag rörde precis ihop den godaste scrumble eggs någonsin!!! Den är totalt LCHF-vänlig och innehåller bara mycket protein och fetter i lika stora mängd! Jag hade använt många äggvitor igår till matlagning så det blev nog en 8 st äggulor ca som jag sparade i ett glas. Kändes onödigt att slänga! Hade även lite parma skinka över sen jag lagade pizza i veckan. :) = Voilá! Scramble eggs á la italian style! 
 
 

 
Använde: 
  • ca 8 st äggulor, kan säkert använda hela ägg annars :) 
  • 35 g parma skinka, eller vad man har hemma! 
  • 4 msk Keso 
  • oregano, aromat, salt och peppar!
Gör så här: 
  1. Ta glaset med eventuellt äggulor eller knäck hela ägg i en bunke, tillsätt kryddorna (men spara lite på oregano).  
  2. Vispa så att äggen blandar sig bra. Ta sedan skinkan och veckla ihop lite grann, klipp skinkan med en sax över äggen och klicka i keson. Rör om. 
  3. Stek i rapsolja och dela smeten i pannan till bitar. Använd lite mer oregano. När äggen inte är så smetiga längre kan man äta dom (beroende på tycke och smak). 
 
Näringsinnehåll (hela pannan): 

556 kcal 
Protein: 41 g
Kolhydrater: 6 g 
Fett: 41 g

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback