GODASTE BRUNCHEN!!
Jag rörde precis ihop den godaste scrumble eggs någonsin!!! Den är totalt LCHF-vänlig och innehåller bara mycket protein och fetter i lika stora mängd! Jag hade använt många äggvitor igår till matlagning så det blev nog en 8 st äggulor ca som jag sparade i ett glas. Kändes onödigt att slänga! Hade även lite parma skinka över sen jag lagade pizza i veckan. :) = Voilá! Scramble eggs á la italian style!


Använde:
- ca 8 st äggulor, kan säkert använda hela ägg annars :)
- 35 g parma skinka, eller vad man har hemma!
- 4 msk Keso
- oregano, aromat, salt och peppar!
Gör så här:
- Ta glaset med eventuellt äggulor eller knäck hela ägg i en bunke, tillsätt kryddorna (men spara lite på oregano).
- Vispa så att äggen blandar sig bra. Ta sedan skinkan och veckla ihop lite grann, klipp skinkan med en sax över äggen och klicka i keson. Rör om.
- Stek i rapsolja och dela smeten i pannan till bitar. Använd lite mer oregano. När äggen inte är så smetiga längre kan man äta dom (beroende på tycke och smak).
Näringsinnehåll (hela pannan):
556 kcal
Protein: 41 g
Kolhydrater: 6 g
Fett: 41 g
Kommentarer
Trackback